وکیل, وکیل شرب خمر

مجازات و قوانین شرب خمر مشروبات الکلی

پرونده مشروبات الکلی شیراز

در ادامه به موضع شرب خمر و مجازات و تخفیف و قوانین آن خواهیم پرداخت.

 مشروبات الکلی

مشروبات الکلی

مشاوره حقوقی شرب خمر در شیراز

جرم شرب خمر و نگه داری شراب ، نوشیدنی های الکلی و رابطه نامشروع جدا از مجازاتی که قانون جمهوری اسلامی برای آن در نظر گرفته است ، اثرات روحی بسیار مخربی بر آینده و شغل و حیثت فرد خاطی می گذارد. نکته مهم در مباحث حقوقی و جزایی بازگرداندن فرد خاطی و مجرم به جامعه و خانواده است.

وکیل  دعاوی کیفری در شیراز 09177872219

حکم و تخفیف مجازات شرب خمر

موضوع شرب خمر یا مصرف مشروبات الکلی که در زبان عامه ی مردم گاه آن را شراب خواری یا عرق خواری و … می گویند، از 2 واژه ی شرب و خمر ساخته شده است، چیزی که روشن است واژه ی شرب در واقع اشاره دارد به نوشیدن و واژه ی دیگر یعنی واژه ی خمر در واقع مایعی گفته می شود برای فری که آن را می نوشد مستی آورد و در پایان شرب خمر مصرف و نوشیدن، نوشیدنی های دارای الکل خطاب می شود.

وکیل شرب خمر می تواند با در نظر داشتن موارد قانونی و تجربه و آشنایی بالاترین میزان تخفیف را از قاضی درخواست کند. برای نمونه می توان طبق قانون و با مشورت وکیل، متهم پرونده از جرم ارتکابی توبه کند و در « توبه پس از اقرار» قانون قاضی مختار است که از ولی امر تقاضای عفو کند یا مجازات حد را بر وی جاری نماید… جهت خرید شلاق شرب خمر یا تخفیف مجازات و …

پس با این اوصاف در قانون و در دادگاه و… میان آن نوشیدنی و شرابی که طبق سنت از انگور گرفته می شود و نوشیدنی به نام نبیذ در واقع مشروبی است که از خرما گرفته می شود و نقیع یا عرق که به زبان دیگر نوشیدنی الکلی است که از کشمش گرفته می شود و دیگر موارد شراب که از گندم و جو و سیب زمینی و .. گرفته می شود تفاوتی نیست.

آب جو آنطور که در بالا بیان شد در حکم مشروبات الکی است و حتی اگر مست کننده نباشد، نوشیدن آن موجب حد است و حد مصرف «مسکر» 80 ضربه تازیانه (شلاق) است. شمن این که طبق قانون اسلامی نه تنها نوشیدن و خوردن عرق و شراب و الکل دارای مجازات است بلکه تزریق و تدخین مشروبات الکلی نیز طبق تعریف قانون و دادگاه و نظر قاضی می تواند دارای مجازات و جد باشد و تنها خودرن مسکرات در نظر گرفته نمی شود.

وکیل  دعاوی کیفری در شیراز 09177872219

 پرونده مشروبات الکلی شیراز

پرونده مشروبات الکلی شیراز

چگونگی ثابت شدن جرم شرب خمر

طبق قانون خوردن مسکرات و نگه داری و .. باید از چند طریق ممکن اثبات شود. دعاوی شرب خمر به 3 طریق قابل اثبات هستند:

اقرار متهم : اقرار متهم به این موضوع با در نظر داشتن موارد رد آن- در واقع مصرف کننده شراب باید به سن قانونی رسیده و بالغ باشد و به احکام و موضوع شرب خمر آشنا باشد و از این بابت جاهل و نادان نباشد. این ادعای جهل را وکیل کیفری و وکیل جرائم شرب خمر و .. می تواند مطرح کند. اقرار به این موضوع باید طبق قانون اخبار شخصی به ارتکاب جرم و به صورت نوشتن و کتبی یا اظهار لفظ باشد. اقرار در برابر ادله جایگاه بالاتری دارد. در نتیجه در چنین مواقعی وکیل موظف است پیش از تمامی حقوق موکل خود دفاع کند.

شهادت گواهان : شهادت دیگران مبنی بر این موضوع – شاهدان باید از افراد بالغ یعنی 2 نفر مرد عادل باشند، ایمان طاهارت مولد، عادل عام و بدون دشمنی خاص با متهم و.. باشد.

علم قاضی : دانش علم قاضی به این مورد و نظر مستقیم قاضی – در واقع این مورد در اثبات بزه شرب خمر ذکر نشده اما از مودارد مواد 211 و 212 قانون مجازات اسلامی این را می توان در نظر گرفت که علم قاضی از موارد و دلیل های ثابت شدن جرم است در به جرم ویژه ای تعلق ندارد پس شامل تعزیرات نیز می شود.

وکیل  دعاوی کیفری در شیراز 09177872219

مجازات حکم شرب خمر در قانون جدید

مجازات شرب خمر در قانون های تازه تصویب شده و در قانون مجازات اسلامی 1392 در بخش حدود مجازات تعزیرات و مجازات های بازدارنده تصویب شده در سال 1375 را به مجازات و تنبیه کسانی که شرب خمر کرده اند و مشروبات الکلی را نگه داری کرده اند و … در نظر گرفته شده است.

برای نمونه ما در ماده 264 ق. که پیشتر اشاره شده مصرف مسکرات از جمله نوشیدن ، تزریق کردن و تدخین کردن هر میزانی مایع، اینکه آن مسکر مست کند یا نکند، دارای خلوص بوده یا در نوشیدنی دیگری درهم آمخیته شده باتشد به گونه ای که همچنان مسکر باشد دارای مجازات است. نوشیدن آبجو نیز مانند شراب و عرض طبق قانون اسلامی حتی اگر مستی نیاورد شامل مجازات است 80 ضربه تازیانه.

قانون مجازات شرب خمر

قانون مجازات شرب خمر

قانون خوردن مشروبات الکلی و امکان

همچنین باید در نظر داشت که طبق ماده 701 مطرف مشروبات در اماکن، جایگاه ها و گذرگاه های همگانی اگر با تجاهر و به گونه ی آشکار و علنی باشد، افزون بر اجرای حد شرعی شرب خمر به حبس از 2 ماه تا 6 ماه حبس تعزیری مجازات در نظر گرفته شده است و دیگر مورد و طبق ماده 704 ساخت و راه اندازی جایگاه هایی برای مصرف مشروبات الکلی و فراخواندن مردم به آن مکان 3 ماه تا 2 سال حبس و 74 ضربه شلاق شرب خمر یا از یک میلیون و پانصد هزار ریال تا 12 میلیون ریال جزای نقدی یا هر دو مجازات محکوم می نماید و اگر هر دو مورد را مرتکب شود (یعنی هم مکان راه اندازی کند و همزمان مردم را فراخوان به آن مکان جهت مصرف مشروبات نماید) به بیشینه ی مجازات محکوم می گردد.

در چنین مواردی مجازات شرب خمر می تواند گاه به از هم پاشیدن خانواده و یا ابتدا دریافت مهریه و سپس درگیری های معمول دعاوی خانوادگی طلاق یک طرفه یا طلاق توافقی و .. منجر شود.